ČAS, KO BOSTE LAHKO KOZMUS SLIŠALI SKOZI SEBE! © Ana Malenica


ČAS, KO BOSTE LAHKO KOZMUS  SLIŠALI SKOZI  SEBE!

NE ZAMUDITE TEGA BLAGOSLOVA!

Otroška zgodba pripoveduje o babici, ki je po nerodnosti pogoltnila muho. Ker se je ustrašila, da bo umrla, je hitro pogoltnila ptico, da poje muho. Ker jo je bilo strah, da je muha še živa je hitro pojedla še mačko, da bi pojedla ptico. Po tem je  še pojedla psa, da bi pojedel mačko. Pojedla je volka, da bi pojedel psa, tigra da bi pojedel volka. Na koncu je ugotovila, da je siva muha bila še vedno živa.
Zgodba za otroke z globokim sporočilom, ki ustreza simboliki retrogradnih planetov. Retrogradni planeti nas pripravijo do tega, da poiščemo odgovor na vprašanje, česa se bojimo in zakaj. Če nismo na čistem, kaj želimo in kaj potrebujemo, se lahko spremenimo v babico, ki je pogoltnila sivo muho.

V aprilu smo imeli Veliki kardinalni križ, v katerem so sodelovali Jupiter v Raku, Pluton v Kozorogu, Mars v Tehtnici in Uran v Ovnu. Bila je to geo-kozmična postavitev, ki je povzročila spremembe, ki jih bomo vsi čutili v naslednjih 30-40 let.
V tem trenutku verjetno nihče od nas ne razmišlja o razsežnosti  tega kozmičnega blagoslova. Marsikdo bo rekel: »kaj me briga, kaj bo čez 30 let«. Ne bodite med njimi. Priključite se nam, ki opozarjamo: sedaj moram delovati pametno, preudarno, mirno in predvsem častno in prijazno, da bom lahko čez 30 let živel mirno tukaj na Zemlji, ali na drugi strani,  onkraj.
Vsi mi smo, če nam je to všeč ali ne, že padli v globoko luknjo. Tistim, ki so po padcu začeli takoj plezati, da bi čim prejzlezli ven, je namenjena zgodba o starki in mali sivi muhi.
Želim vam, da se vi, ki berete moj članek, pridružite tistim, ki še niso padli v luknjo in že dolgo razmišljajo o tem, kaj bo potrebno narediti, ko bo padec v luknjo neizogiben.
Če pa ste med tistimi, ki so zaradi delovanja slabih energij že padli v luknjo, vam želim vam, da ste se po padcu takoj poberete. Če ste med tistimi, ki še niso padli v luknjo, ne pozabite, da boste takrat, ko boste padli, najmanj škode naredili, če ne boste v želji, da se čim prej skobacate ven, začeli plezati z vsemi štirimi. Takrat bo potrebno le globoko zadihati in počakati, da pride pomoč od zunaj. Če boste imeli v srcu ljubezen in mir v glavi, boste slišali glas svojega angela, ki vam bo v podporo in vam bo pripeljal pomoč.

Merkur se bo 6.6. 2014  iz ozvezdja Raka napotil na svoje retrogradno odisejo v ozvezdje Dvojčka in bo ostal v njem vse do 30.6.2014. Vrnil se bo nazaj v znamenje Dvojčka in se bo iz njega po 1.7. počasi  vrnil  nazaj v  znamenje Raka. 
Bodite pozorni na vaše sanje in na vaše misli. Če boste odprtega Srca in uma, boste lahko slišali svoje angele, ki vas bodo opozarjali, da se v vaših žilah pretaka kri vaših prednikov. Zgovorni Merkur je v času retrogradnosti rad tiho in rad posluša besede drugih.
Če nimate jasnih ciljev pred seboj, bodo v juniju  vaše misli zmedene, besede prazne in dejanja neučinkovita. Od 9. junija se bo še Neptun v Ribah napotil v retrogradnost in takrat lahko postanete lahek plen za politike ali trgovce. Prvi vam lahko servirajo lažne informacije in vas manipulirajo z željo, da pridobijo vašo podporo ali glas na volitvah.
Trgovci vam bodo razen obljubljenih  nizkih, akcijskih cen ponudili še sumljivo kvaliteto blaga. V času retrogradnega Merkurja ne kupujte ničesar razen kruha in mleka. Ne podpisujte novih pogodb, ne začenjajte novih projektov. Ne določajte datume za poroke ali druge pomembne dogodke. Svojo pot nazaj Merkur začenja iz znamenja Raka in lahko nekaterim  prinese slovo od stare ljubezni, ki ste se je oklepali kot rešilne bilke, čeprav ste vedeli, da je že zdavnaj umrla. Nekateri se bodo trudili s poslednjimi napori reševati svoje srce. Najmočnejši bodo rekli »adio« starim in preživelim vzorcem in ne bodo več gledali nazaj. Obračali se bodo proti  novi svetlobi, ki jo ponuja Mars  v Tehtnici.
Retrogradni Merkur in retrogradni Neptun podpirajo skrite ljubimce in skrite zaljubljence in jim ponujajo ukradene trenutke sreče. Čarobni trenutki ljubezni so namenjeni tudi tistim, ki so shranili v srcu spomine in se poslovili od neuresničenih sanj. Če je ljubezen bila iskrena, skupna retrogradna pot Merkurja in Neptuna lahko ustvarijo čudeže. Božanska inspiracija riše vesele obraze in omogoča uresničitev sanj. Preverite v svojem horoskopu, kako so postavljeni Neptun, Mars, Sonce in Merkur.

Za pogumne, ki so se v aprilu odločili stopiti korak naprej imajo možnost v času retrogradnega Neptuna ( od 9.6. do 15.11.2014)  osvoboditi se bremen in porušiti nekatere stereotipne bariere in modele.
Če ste slišali, kaj vam Kozmus šepeta, se bodo v vas prebudile moči, za katere niti ne veste, da jih imate. Pozabite na strah in se ne ustrašite, ker se bo gen nekega vašega prednika prebudil in se vam bo oglasil z nasvetom, da sprejmete in uresničite njegove želje. Raziščite svoje družinske korenine in poiščite povezavo med vami in tistimi, ki so umrli še pred vašim rojstvom. Mogoče ima nekdo med njimi  sporočilo za vas.
Omenila bi dva dogodka, ki nista napovedana v najbolj prijaznem in primernem momentu.
Inavguracija mladega španskega kralja Filipa VI 18. junija v času retrogradnega Merkurja, Neptuna, Saturna in Plutona gotovo najavlja močne spremembe v monarhiji. Pravijo, da je v ozadju vsakega uspešnega moškega, ženska. Zakaj bi bilo drugače, ko gre za kralja? Mlademu kralju, ki je rojen v znamenju Vodnarja, so zelo blizu ideje njegove žene Letizije. Njeno plebejsko Srce je  sigurno bolj usklajeno z vibracijam delavske klase, kot je naklonjeno bogatim desničarjem.
Ko pa gre za napovedane parlamentarne volitve, bi rekla, da se bo vse zgodilo v duhu negativne simbolike Neptuna: laži, prevare, zavajanje naroda z obljubami o spremembah, ki se ne bodo zgodile. Oblast je sladka in se ji nihče ne odpove prostovoljno. Upajmo, da se bo Uran česa domislil?
Preizkusite vašo genialnost, patriotska čustva in zdravo pamet, pa boste vedeli, kaj bi bilo potrebno narediti.

© Ana Malenica, astrologinja

5. junija 2014

Comments

Popular posts from this blog

prijateljici Ajri Pogačnik, + 13. 2. 2011

Ajri...

Jina mahsa amini - ژینابەندان posvečeno ubiti Kurdijki Jini - Masha Amini